За нас

Фирма „Визибъл Инженеринг“ ЕООД е специализирана в сферата на изолационните решения и технологии и в доставката, изграждането и поддръжката на системи за отвеждане на дим и топлина.

Фирмата е директен вносител на българския пазар на водещи компании, като SOPREMA – Франция – лидер в областта на хидроизолационните материали, BeSealed – Белгия – доказан с качеството си производител на водонабъбващи материали за защита на стоманобетонови конструкции от филтрация на води, Bluetek – Франция – един от най-големите производители в Европа на противодимни люкове и системи за отвеждане на дим и топлина, а също така сме официален дистрибутор на продукти Sika – Швейцария.

Материалите, които предлагаме от каталога на SOPREMA са високи класове SBS мембрани, течни PU хидроизолации, самозалепващи хидроизолации, обмазващи битумни емулсии, битумни лепила и грундове, регулируеми дистанционери, дървени пана от екзотични и импрегнирани масивни дървесини за външен монтаж, шумоизолационни материали за влагане в под и стени и др.

Водонабъбващите продукти на фирма BeSealed са изцяло насочени към защитата от филтрация на сладки, солени или агресивни води на различни видове работни фуги и конструктивни преминавания в стоманобетоновите конструкции, като осигуряват защита до 6 бара позитивно водно налягане.
Фирма Bluetek е специализирана в производството на противодимни покривни люкове, люкове за вентилация, за достъп до покрива, покривни люкове за естествено горно осветление, приточни фасадни клапи и системи за управление.

С дългогодишния си опит с тези продукти, практически сме се убедили в тяхното високо качество и надеждност и ще се радваме, ако можем да бъдем полезни с експертизата си.

За повече информация можете да се свържете с нас на посочените телефони или да ни пишете.

Моб.: + 359 887 394 106
e-mail: visible_eng_ltd@abv.bg

BeSealed
Soprema
Alsan
bluetek
Sika
държим на детайла
качествени продукти
устойчиви решения