Шумоизолации

ШУМОИЗПЛАЦИОННИ МЕМБРАНИ
ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА УДАРЕН И АКУСТИЧЕН ШУМШУМОИЗПЛАЦИОННА МЕМБРАНА ЗА АКУСТИЧЕН ШУМ
STICKSON 5 kg./m2

Шумоизолационна мембрана на битумна основа с леплив гръб.
Материалът се характеризира с високото си относително тегло – 5 кг./м2, което го прави надежден помощник в борбата с високочестотните шумове в сградите. Понижава до 8 dB шумове от среден и високочестотен регистър /говор, музика и др./, положен в един пласт, а може и да се комбинира и с 4-5 см. мека, каменна вата.
Подходящ за ползване в жилищни помещения и офиси.
Полага се върху стоманобетоновата конструкция или върху здрава, гладка и обезпрашена основа с цел осигуряване на сцепление на лепливия гръб. Покрива се с предстенна обшивка или тухлена зидария.

технически фиш » PDFШУМОИЗПЛАЦИОННА МЕМБРАНА ЗА УДАРЕН ШУМ
GAMA VELAPHONE 

Мемрбаните от гамата VELAPHONE са разработени да редуцират до 22 dB ударен шум.
Те са комбинация от многослойни пластове воали, покрити с битумна емулсия и термофолио, което ги прави механично устойчиви и удобни за работа.
Малката им дебелина 2,5 – 3,3 мм и ниско тегло 650 гр./м2 допринасят за лесното им полагане под замазки и паркети, като това значително повишава комфорта в сградата, а също така подобрява и топлоизолационните параметри на помещенията.

технически фиш » PDF

СИНТЕТИЧНИ ШУМОИЗОЛАЦИИ TECSOUNDTECSOUND са синтетични звукоизолационни мембрани с висока плътност и еластичност, които предлагат отлични нива на акустична звукоизолация в традиционни жилищни и промишлени конструкции, без това да се отразява съществено на тяхната дебелина.
TECSOUND се откроява благодарение на неговата огнеустойчивост с високите си показатели за този тип мембрани: Euroclass B, s2, d0 и отговаря на Евростандарт UNE-EN 13501-1: 2007
TECSOUND се предлага под формата на ролки в различни дебелини и тегла, с размери съобразени с размерите на гипсокартона, със самозалепващ гръб или абсорбиращ филц за приложение в различни видове строителни системи и конструкции и отговарящи на Европейските норми и стандарти.

Описание на TECSOUND » PDF
Techsound systems » PDF


ШУМОИЗОЛАЦИОННА МЕМБРАНА TECSOUND SY

Технически фиш » PDF


ШУМОИЗОЛАЦИОННА МЕМБРАНА TECSOUND FT

Технически фиш » PDF


ШУМОИЗОЛАЦИОННА МЕМБРАНА TECSOUND 2FT

Технически фиш » PDF

държим на детайла
качествени продукти
устойчиви решения